Akademija za glasbo --------------------
Iskanje
Obvestila
Trenutno ni novic!
Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo
Domov Kontakt RSS fb Switch to English intranet

Referat za študentske zadeve

pošlji prijataljunatisni
se nahaja na Starem trgu 34, I. nadstropje, soba 13.

URADNE URE:

ponedeljek in sreda od 12.30 do 15.00
torek in četrtek od 9.00 do 11.30
petek od 9.00 do 11.30


-----------------

Pričakujeta vas:
Vesna Obradovič, vodja študentskega referata
(bolonjski študijski programi I. in II. stopnja),
tel: 01/2427312
Tim Kostrevc, samostojni strokovni delavec
(bolonjski študijski programi I., II. in III. stopnja),
tel: 01/2427315
Informacije po telefonu le v času uradnih ur!
-----------------

POMEMBNE INFORMACIJE
 
* PROŠNJE KOMISIJI ZA ŠTUDENTSKE ZADEVE *
Komisija bo obravnavala le prošnje oddane elektronsko preko programa Vis, obenem pa morajo biti tudi natisnjene in fizično poslane na naslov: Komisija za študijske zadeve, Akademija za glasbo, Stari trg 34, 1000 Ljubljana. Izjema so študenti, ki pavzirajo več kot dve leti in zato nimajo aktivnega profila v programu Vis (ti oddajo prošnjo le po fizični poti). Vloge bodo predvidoma obravnavane vsako zadnjo sredo v mesecu. Odgovor na prošnjo boste prejeli preko programa Vis.

* PRIZNAVANJE IZPITOV *
Študenti, ki bi si želeli priznati izpite iz prejšnjih let ali študijev (velja tudi študije v okviru Akademije za glasbo - vzporedni študij ali menjava študija), čimprej izpolnite OBRAZEC ZA PRIZNAVANJE ŠTUDIJSKIH OBVEZNOSTI (za vsak predmet posebej). Vlogo naslovite na: Komisija za študijske zadeve, Akademija za glasbo, Stari trg 34, 1000 Ljubljana. Vloge bodo predvidoma obravnavane vsako zadnjo sredo v mesecu. ZADNJI ROK ZA ODDAJO OBRAZCEV V ŠOL. L. 2016/17 JE 28.11.2016, zaradi roka za urejanje izbirnih predmetov pa predlagamo, da to storite že v mesecu oktobru!

* PRIJAVLJANJE TEME MAGISTRSKE NALOGE / ESEJA IN PRIJAVLJANJE NA ZAGOVORE*
najdete na zavihku Zagovori magistrskih nalog.


* PRIJAVLJANJE ZA IZPITE *
(22. člen Pravilnika o študijskem redu UL AG)
Na izpite se prijavljajte pravočasno, torej najmanj sedem dni pred izpitnim rokom. V primeru, da se do ne morete prijaviti v program VIS, se še isti dan obrnite na računalniško službo AG - g. Miranu Slobodjancu, da vam dostop uredi, obenem pa v referat za študijske zadeve pošljite elektronsko sporočilo,v katerem pa natančno navedite na kateri izpit se prijavljate - predmet (s šifro), datum izpita in ime profesorja oz. ocenjevalca. Za vse izpite, na katere bi se želili prijaviti, pa v Visu še niso razpisani, se obrnite na dotičnega profesorja (povejte mu tudi šifro predmeta, kot je zapisana v vašem indeksu npr. Zbor 1 - B2026). Po 21. členu pravilnika so profesorji dolžni pravčasno razpisati izpitne roke!!

Izdelava 2007-2015 Nanosplet.com

Uporabljamo piškotke!


Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.

Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.