Akademija za glasbo --------------------
Iskanje
Obvestila
Trenutno ni novic!
Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo
Domov Kontakt RSS fb Switch to English intranet

pošlji prijataljunatisni


Karierni centri Univerze v Ljubljani

Univerza v Ljubljani je na javnem razpisu za sofinanciranje razvoja in izvajanja delavnosti kariernih centrov v visokem šolstvu, ki ga je izvedlo Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, iz Evropskega socialnega sklada pridobila sredstva za izvajanje programa skladno z Operativnim programom razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, v okviru 3. Razvojne prioritete: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve 3. 3: kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva. Ministrstvo bo za izvedbo projekta Univerzi v Ljubljani izplačalo do največ 1.187.201,72 EUR, od tega 85 odstotkov prispeva Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in 15 odstotkov Republika Slovenija. Projekt se bo izvajal od 2.7.2010 do 30.6.2013. Koordinatorica projekta za Univerzo v Ljubljani je Maja Dizdarevič, medtem ko je predstavnica Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, dr. Manica Jakič.


V okviru projekta so se na 23 fakultetah in 3 akademijah Univerze v Ljubljani vzpostavili karierni centri, ki za študente in diplomante nudijo sledeče brezplačne aktivnosti:

  • Informiranje o študijskih programih in zaposlitvenih možnostih diplomantov po zaključku študija,
  • individualno in skupinsko karierno svetovanje,
  • organizacija brezplačnih delavnic in drugih dodatnih izobraževanj za študente za pridobivanje zaposlitvenih in drugih veščin ter znanj, ki jih študenti in diplomanti potrebujejo za uspešen vstop na trg delovne sile,
  • informiranje o prostih delovnih mestih,
  • predstavitve delodajalcev in zaposlitvenih možnostih v njihovih organizacijah,
  • študijski obiski v organizacije, kjer bodo študenti spoznali realno delovno okolje,
  • spremljanje diplomantov (anketa o zaposljivost diplomantov, sodelovanje z ALUMNI klubi),
  • Izvajanje promocijskih aktivnosti,
  • organizacija posvetov na temo vseživljenjske karierne orientacije,
  • vzpostavitev spletnega portala.

Da so tovrstne aktivnosti dobrodošle in predvsem potrebne, potrjujejo tudi študenti, zaposleni na članicah in delodajalci.

V kolikor želite biti informirani o aktivnostih v okviru projekta, se lahko naročite nanje na elektronskem naslovu: kc@uni-lj.si. Z namenom informiranja o aktivnostih v okviru projekta smo vzpostavili spletno stran, ki se nahaja na elektronskem naslovu www.kc.uni-lj.si.

Za več informacij nas pokličite na: 01/58 05 359, pišite na barbara.spreizer@uni-lj.si, ali pa po predhodnem dogovoru poiščite svojo karierno svetovalko na Fakulteti za družbene vede, Kardeljeva ploščad 5, soba DS 35 oz. se dogovorite, da se sestanete na Akademiji za glasbo.

Veliko uspehov na vaši karierni poti vam želimo

Karierni svetovalci Univerze v LjubljaniIzdelava 2007-2015 Nanosplet.com

Uporabljamo piškotke!


Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.

Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.