Akademija za glasbo --------------------
Iskanje
Obvestila
Trenutno ni novic!
Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo
Domov Kontakt RSS fb Switch to English intranet

pošlji prijataljunatisni

Univerza v Ljubljani Akademija za glasbo (UL AG) je edina visokošolska univerzitetna izobraževalna institucija za celotno področje glasbene umetnosti v državi in zato nacionalnega pomena za razvoj slovenske glasbene ustvarjalnosti, poustvarjalnosti in glasbenopedagoške stroke.

Njeno osnovno poslanstvo je izvajanje dodiplomskih in podiplomskih univerzitetnih izobraževalnih programov prve, druge in tretje stopnje ter izvajanje izpopolnjevalnih programov in programov permanentnega izobraževanja za glasbenoumetniške in glasbenopedagoške poklice.

Ob tem UL AG izvaja tudi glasbeno umetniško dejavnost, saj je neločljivo povezana z izvajanjem glasbenoizobraževalne dejavnosti. UL AG v sodelovanju z drugimi fakultetami Univerze v Ljubljani izvaja in razvija raziskovalno dejavnost na področju humanistike in družbenih ved in si prizadeva za uveljavljanje umetniškega raziskovanja.

S svojo dejavnostjo UL AG skrbi za razvoj slovenske glasbene stroke in primerljivost tega razvoja z razvojem glasbene stroke v evropskem in svetovnem prostoru.

Izdelava 2007-2015 Nanosplet.com

Uporabljamo piškotke!


Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.

Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.