Akademija za glasbo --------------------
Iskanje
Obvestila
Trenutno ni novic!
Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo
Domov Kontakt RSS fb Switch to English intranet

pošlji prijataljunatisni


Naslov: Stari trg 34

Telefon: 01 2427310

E- naslov: knjiznica@ag.uni-lj.si


Uradne ure:

  • ponedeljek, torek, četrtek, petek: 9.30- 11.30, 12.00 - 15.00
  • sreda: 12.00 - 15.00


Knjižnica Akademije za glasbo je visokošolska knjižnica odprtega tipa. Namenjena je predvsem pedagoškim delavcem in študentom Akademije za glasbo ter tudi zunanjim upurabnikom.

Večino gradiva izposojamo na dom. Revije, leksikoni in čitalniški izvodi učbenikov pa so na razpolago v čitalnici. Knjižnični fond obsega 23.000 enot. Knjižnica zbira, hrani in posreduje gradivo s področja glasbe, glasbene teorije, glasbene pedagogike, glasbene zgodovine, diplomske in magistrske naloge ter doktorske disertacije. Poudarek je na notnem gradivu.

Knjižnica je zasnovana na principu prostega pristopa – uporabniki si sami poiščjejo gradivo, ki si ga želijo izposoditi.. Gradivo je razporejeno po UDK sistemu. Knjige in notno gradivo si je možno izposoditi za tri tedne, video gradivo za en teden.

Knjižnica je vključena v knjižnično-informacijsko mrežo Univerze v Ljubljani. Podatki so od leta 1996 vneseni v sistem COBISS.

    SERIJSKE PUBLIKACIJE:
    British Journal of Music Education, Classical Guitar, Double Basist, Early Music Today, Ethnomusicology, Flöte akutel, Fono Forum, Internation Journal of Music Education, International Piano, INternational Society of Bassists Membership / Bass World, Lettre du Musicien, Leonardo Music Journal, Music in Art, Musik & Aesthetik,Musik Konzepte, Opernwelt 4, das Orchester, Organists' Review, Pan, Piano, Psychology of Music, Rivista internazionale di musica sacra, Der Strad, World of Music.

 

Izdelava 2007-2015 Nanosplet.com

Uporabljamo piškotke!


Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.

Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.