Akademija za glasbo --------------------
Iskanje
Obvestila
Trenutno ni novic!
Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo
Domov Kontakt RSS fb Switch to English intranet

pošlji prijataljunatisni

UO UL AG je sprejel sklep:

Za študijsko leto 2017/2018 se sprejme znižane šolnine za študente izrednih študijev na dodiplomskih študijskih programih in magistrskih študijskih programih, ki predstavljajo 30 % celotne cene študijskih programov. Cena se zniža na osnovi posebej za izredne študente organiziranega (individualnega) pouka. Pri preostalem deležu pouka so izredni študenti priključeni rednim. Znižane cene šolnin veljajo za državljane Republike Slovenije, za Slovence brez slovenskega državljanstva in za tujce v skladu s 4. členom „Pravilnika o šolninah in bivanju v javnih študentskih domovih za Slovence brez slovenskega državljanstva in tujce v Republiki Sloveniji (Uradni list RS št. 77/2016)“.

Cenik šolnin je sledeč:

ŠTUDIJSKI PROGRAMI 1. STOPNJE

Glasbena umetnost 4.500,00 €

Glasbena pedagogika 3.300,00 €

ŠTUDIJSKI PROGRAMI 2. STOPNJE

Glasbena pedagogika 3.300,00 €

Glasbena umetnost 4.500,00 €

Glasbeno-teoretska pedagogika 4.500,00 €

Instrumentalna in pevska pedagogika 4.500,00 €

Tujci, ki so pričeli študij na katerikoli stopnji pred uveljavitvijo Pravilnika iz 1. odstavka tega člena in redno opravljajo študijske obveznosti, dokončajo začeto stopnjo študija glede plačevanja šolnin pod pogoji, pod katerimi so pričeli to stopnjo.

Tujcem, ki v času študija pridobijo pravico do brezplačnega študija, uveljavijo to pravico od vpisa v naslednje študijsko leto.

Študenti, ki so pričeli študij na katerikoli stopnji pred uveljavitvijo Cenika za študijsko leto 2017/18 in redno opravljajo študijske obveznosti, dokončajo začeto stopnjo študija glede plačevanja šolnin pod pogoji, pod katerimi so pričeli to stopnjo.


Izdelava 2007-2015 Nanosplet.com

Uporabljamo piškotke!


Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.

Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.