Akademija za glasbo --------------------
Iskanje
Obvestila
Trenutno ni novic!
Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo Akademija za glasbo
Domov Kontakt RSS fb Switch to English intranet

pošlji prijataljunatisni


     Mednarodni znanstveni simpozij

   UL Akademija za glasbo, 15. in 16. november 2017

 

                                                                           IZZIVI SODOBNE GLASBENE PEDAGOGIKE

 

Tematska področja:

Delo dr. Brede Oblak kot izziv za nadaljnji razvoj glasbene pedagogike (Predstavitev in vrednotenje izbranih področij delovanja dr. Brede Oblak v povezavi s sodobnimi izzivi slovenske glasbene pedagogike na področjih formalnega in neformalnega izobraževanja).

Pouk glasbe v splošnem šolstvu (Položaj in vloga glasbenih dejavnosti in pouka glasbe v vrtcih, osnovnih šolah in v srednješolskih programih, Izzivi načrtovanja in izvajanja glasbenega pouka, Avtentično učenje glasbe skozi prizmo glasbenih dejavnosti, Didaktična gradiva za glasbeni pouk, Evalvacija ciljev in vrednotenje dosežkov pri pouku glasbe,  Priverjanje in ocenjevanje pri pouku glasbe, Izzivi uporabe sodobnih tehnologij pri pouku glasbe, Glasba kot umetnost in kot kulturna dobrina v šoli, Širjenje učnih okolij za glasbo v povezavi z umetniki in umetniškimi ustanovami).

Didaktika glasbe v vertikali glasbenega izobraževanja  (Izzivi sodobnih konceptov učenja in poučevanja v vertikali glasbenega šolstva, Didaktični pristopi poučevanja v glasbenem šolstvu, Izzivi medpredmetnega povezovanja v glasbenem šolstvu, Timsko delo učiteljev različnih disciplin v glasbenem šolstvu ).

Lik učitelja glasbe (Izzivi izobraževanja različnih profilov glasbenih učiteljev, Učitelj kot model za učence).


Organizacijski odbor: Branka Rotar Pance (predsednica), Tina Bohak

Programski odbor: Bogdana Borota, Olga Denac, Katarina Habe, Darja Koter, Branka Rotar Pance, Sabina Vidulin, Katarina Zadnik


Vabilo za sodelovanje s spremljajočimi informacijami je dostopno na povezavi: http://www.ag.uni-lj.si/e_files/vsebina/Vabilo_za_prijavo_prispevkov_za_mednarodni_znanstveni_simpozij_IZZIVI_SODOBNE_GLASBENE_PEDAGOGIKE_3.pdf


Rok za oddajo naslova prispevka in izvlečka je 1. september 2017.

Elektronsko prijavo opravite na povezavi: https://www.1ka.si/a/132372

 

Izdelava 2007-2015 Nanosplet.com

Uporabljamo piškotke!


Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.

Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.