Obvestilo o ustavitvi javnega natečaja za oblikovanje vizualne podobe Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani (UL AG)

Obvestilo o ustavitvi javnega natečaja za oblikovanje vizualne podobe Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani (UL AG)Obveščamo vas, da je bil javni natečaj za oblikovanje vizualne podobe Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani (v nadaljnjem besedilu: naročnik) zaradi spremenjenih okoliščin ustavljen.


Obrazložitev:

Naročnik je dne 25. 6. 2022 objavil javni natečaj za oblikovanje vizualne podobe z namenom pridobitve novih grafičnih elementov za komunikacijske in promocijske namene ter njihove implementacije na različna področja dejavnosti naročnika.

Dne 8. 6. 2022 je naročnik od Društva oblikovalcev Slovenije (DOS) prejel obvestilo, v katerem opozarjajo na neustreznosti nekaterih delov natečaja, ki niso v skladu s Pravilnikom o oblikovalskih natečajih DOS z dne 15. 5. 2007. Zaradi ugotovljenih pomanjkljivosti je naročnik sprejel odločitev, da javni natečaj ustavi in do nadaljnjega umakne.

Do dneva odločitve o ustavitvi javnega natečaja naročnik ni prejel še nobene ponudbe oziroma predloga vizualne podobe.

V Ljubljani,  17. 6. 2022

 


prof. Marko Vatovec,
dekan Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani

 Dodatne informacije:

Na elektronskem naslovu promocija@ag.uni-lj.si, vsak delovnik med 9. in 11. uro pa tudi na telefonski številki 01/ 2427 303.
Na vrh