POVABILO ZA SODELOVANJE PRI HONORIRANI UMETNIŠKI DEJAVNOSTI UL AG

Spoštovani študenti in profesorji Akademije za glasbo UL, 

Akademija z glasbo UL je v okviru svoje umetniške dejavnosti večkrat pozvana s strani drugih fakultet UL, pa tudi zunanjih organizatorjev dogodkov, da zanje izvede priložnostni nastop ali tudi celoten koncert. Nastope izvajajo seveda študenti Akademije za glasbo UL, za to pa so tudi honorirani skladno s tarifo, ki jo je določila Univerza v Ljubljani.

 

 


Vabimo študentke in študente, da se prijavite v ta krog umetniške dejavnosti Akademije za glasbo UL v študijskem letu 2020/2021.

  • Prijavite se lahko za solistične nastope ali kot komorni sestav do kvinteta. Prijavo oblikujeta skupaj profesor (mentor) in študent (sestav). Brez profesorjevega (mentorjevega) soglasja prijava ni možna.
  • Prijava vsebuje tudi program, ki ga študent oz. sestav ponuja. Program je lahko najmanj v obsegu nastopa (3 skladbe), lahko obsežnejši (število prijavljenih skladb ni omejeno), lahko pa tudi koncertni (ca 1-urni program). Skladbe so lahko iz različnih obdobij ter najrazličnejših zvrsti, a na nivoju akademske igre /izvedbe.
  • Akademija za glasbo UL bo s študenti sklenila pogodbo o nastopanju v okviru umetniške dejavnosti Akademije za glasbo UL. Pogoji sodelovanja so razvidni iz pogodbe.

 

Prijavnice pošljite po elektronski pošti na naslov peter.strbenk@ag.uni-lj.si. Rok za oddajo prijavnic ni omejen, prej ko jo prejmemo, prej se študent / sestav uvršča med kandidate za nastope.

Izmed prijavljenih študentov oz. sestavov izberemo izvajalca za določen dogodek glede na želje in pričakovanja organizatorja dogodka ter časovno razpoložljivost študenta oz. sestava.

Resda v tem trenutku situacija v državi ni takšna, da bi dovoljevala organiziranje javnih  dogodkov, na katerih bi lahko v živo predstavili umetniško dejavnost Akademije za glasbo UL. A ko se bo situacija samo malo izboljšala, se bo povpraševanje začelo in takrat bomo morali zelo hitro organizirati izvajalce. Zato povabilo kljub omejitvam že sedaj!

 

PRIJAVNICA                                                    

TARIFE                                                

POGODBA
Na vrh