FESTIVAL NA LJUBLJANICI - POVABILO K SODELOVANJU - ZADNJI POZIV

Če ste morda spregledali: Festival Ljubljana tako kot vsako leto vabi študente Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani k nastopom na Festivalu na Ljubljanici 2020.


Festival Ljubljana tako kot vsako leto vabi študente Akademije za glasbo Univerze v Ljubljani k nastopom na Festivalu na Ljubljanici 2020. Festival bo potekal v dneh od ponedeljka, 29.6. do srede, 1.7. 2020. Nastopajoči izvedejo ca 60 minutni program na ladjici, ki pluje po Ljubljanici. Program je lahko najrazličnejših žanrov, primeren za ustvarjanje razpoloženja med plovbo. Nastopi so razporejeni v navedenih dneh med 14.00 in 22.00 uro (dveurni termini)

Vabljeni so posamezniki in skupine do kvinteta. Klavir ni na razpolago.

Akademija za glasbo Univerze v Ljubljani v tem projektu Festivalu Ljubljana samo posreduje kontakte zainteresiranih nastopajočih, aranžma se sklene neposredno med izvajalcem in Festivalom Ljubljana. Nastopi so honorirani.

Vse zainteresirane študente in sestave AG UL vabimo, da se javite na E-mail peter.strbenk@ag.uni-lj.si in poslali vam bomo prijavnico. Rok za prijavo smo podaljšali do 29. januarja 2020.

Vabljeni!

Peter Štrbenk 
Odnosi z javnostmi in marketing / Public relations and marketing
M.: +386 41 635 566
Peter.Strbenk@ag.uni-j.si
Na vrh