Razpis avdicije za brezplačno udeležbo na mojstrskem tečaju klavirja Ljubljana Festivala

Akademija za glasbo Univerze v Ljubljani
RAZPISUJE Avdicijo za brezplačno aktivno udeležbo na poletnem mojstrskem tečaju klavirja v organizaciji Ljubljana Festivala

od 27.–30. julija 2020

LJUBLJANA FESTIVAL omogoča izbranemu študentu klavirja Akademije za glasbo brezplačno aktivno udeležbo na mednarodnem mojstrskem tečaju, ki ga bo vodil italijanski pianist in profesor Epifanio Comis.

 

RAZPIS AVDICIJE

PRIJAVNICA


Avdicija bo potekala skupaj s tekmovanjem za štipendijo YAMAHA v petek, 28. februarja 2020 od 9.30 dalje v Veliki dvorani Palače Kazina (v primeru velikega števila prijav tudi že v četrtek, 27. februarja od 15.00 dalje).

Udeležijo se je lahko študenti prvostopenjskih in magistrskih programov GU in IPP, smer klavir, ki imajo v študijskem letu 2019/20 status študenta na Akademiji za glasbo. Kandidate bo ocenjevala strokovna komisija profesorjev oddelka za instrumente s tipkami, avdicija bo javna.

Kandidati bodo izvajali spored dolžine 25–30 minut, ki mora vsebovati najmanj dve deli različnih slogovnih obdobij, igrali pa bodo na klavirju
YAMAHA S6.

Izpolnjeno prijavnico oddajte do ponedeljka, 24. februarja 2020 do 15. ure v predal pred zbornico predstojniku oddelka prof. Hinku Haasu.
Prijave, oddane po tem roku, bodo neveljavne.

Razpored nastopov in vaj bo objavljen v torek, 25. 2. 2020 na spletni strani AG.


Ljubljana, 20. januar 2020
Predstojnik oddelka za instrumente s tipkami,
red. prof. Hinko Haas, l.r.
Na vrh