Pozdrav brucem 2018

V ponedeljek, 1. oktobra 2018, bo Univerza v Ljubljani na Kongresnem trgu v Ljubljani tradicionalno sprejela bruce na super družabnem dogodku Pozdrav brucem 2018.


Prismojeni profesorji bluesa, Matter in Guapo gang bodo študente in še posebej bruce Univerze v Ljubljani pospremili v novo študijsko leto, ki ga bo uradno odprl rektor prof. dr. Igor Papič. Od začetka do konca dogodka bo z nami tudi Radio Študent.

Tradicionalni Pozdrav brucem, ki ga vsako leto pripravimo na Kongresnem trgu v Ljubljani, bo postregel še s predstavitvijo obštudijskih dejavnosti članic Univerze v Ljubljani, partnerji dogodka bodo dogajanje popestrili s spremljevalnim programom, kulturne organizacije pa imajo posebej za bruce pripravljene brezplačne vstopnice za paleto dogodkov; od predstav in razstav do koncertov. 

Program:

16.00-17.00 Prismojeni profesorji bluesa

17.00-17.30 Uradni del odprtja študijskega leta - zbrane bodo nagovorili predsednica Študentskega sveta Univerze Ljubljana Laura Koudela, župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in rektor Univerze v Ljubljani prof. dr. Igor Papič

17.30-20.00 Matter, Guapo gang, DJ

 

Vabljeni.
Na vrh